Website v1.1

Geplaatst op ma, 01/10/2012 - 17:14 door beheerder

Dag allemaal,

Er is zoals je kan zien één en ander aangepast aan de website. Er zijn aparte pagina's voorzien voor de supportersclub, duivenbond en de toppenbiljart club. Deze pagina's zijn te bereiken via de tabs bovenaan de website.
Het navigatieblok bevat alle links die betrekking hebben op het café. De website staat nu toch volledig los van de facebookpagina. Het blok onderaan op de startpagina is wel gebleven. Verder zijn er ook facebook 'like-buttons' bij elk nieuwsbericht en elke activiteit. Dit zou meer verkeer naar de site moeten brengen.

Meer info over de café pagina's

  • Nieuws: Op deze pagina vind je een overzicht terug van alle nieuwsberichten op de website. (café - rsca - duivenbond - snelle stoters)
  • Activiteiten: Hier vind je een kalender waarop alle activiteiten verzameld worden.
  • Fotoalbum: In het fotoalbum staan er foto's...
  • Prijslijst: Dit is een lijst van alle te verkrijgen consumpties met hun prijs er naast.
  • Bier van de maand: Hier vind je elke maand het speciaal bier dat door Raf gekozen werd.
  • Gastenboek: Laat hier gerust een reactie achter.
  • Stratenplan: Als je wil weten hoe je in het café geraakt kan je hier het stratenplan vinden van Google maps.
  • Contact: Voor vragen kan je dit formulier best gebruiken.

Belangrijk voor iedereen die inhoud wil kunnen toevoegen op de website
Om inhoud (nieuws, activiteit, foto's...) te kunnen toevoegen op de site moet de site administrator u voorzien van de nodige rechten. Rechten kan je verkrijgen door:

  • a: U te registreren op de website via gebruikerslogin. Eenmaal dat gebeurd is kan je mailen naar mij (wellens.robrecht [at] gmail.com).
  • b: Uw naam en werkende e-mail adres te bezorgen aan Raf / aan mij via e-mail. Ik zal dan het account voor u aanmaken. U krijgt een e-mail zodra het account aangemaakt is.

Niet iedereen kan dezelfde inhoud toevoegen! Een verantwoordelijke voor rsca kan bijvoorbeeld geen nieuws toevoegen op de startpagina van het café. Vermeld dus zeker ook in de e-mail of aan Raf voor welke pagina ('groep') je rechten wil. (mogelijkheden zijn: Café, RSCA, Duivenbond, Snelle Stoters)

Voor meer informatie over de soorten inhoud (activiteit-wedstrijd, nieuws-rsca, nieuws-duivenbond,...) zal ik een 'help-pagina' aanmaken die gebruikers, met rechten om inhoud toe te voegen, kunnen raadplegen.

Voor de rest wens ik iedereen nog veel plezier met de website :-)

Vriendelijke groeten,
Robrecht.